Over deze Doorzetter !!!!
Als kind had ik het idee “Scheepstimmerman” te willen worden , toch liep het anders.

Als eerste belandde ik een jaar in de caravans. Door de techniek daarvan merkte ik, werkende bij Universeel  autobedrijf Garage Vertoor op de Amsterdamse weg , dat mijn in interesse daar ook naar uit ging. Dus dacht ik: “Waar zou ik in een opleiding als leerling monteur terecht kunnen komen, Alfa Romeo? Ja, dat zou mooi  kunnen zijn!” Dus trok ik de stoute schoenen aan  en ging naar de hr. Aalbers in Oosterbeek : “Wij kunnen geen leerling gebruiken!” was zijn antwoord “Zeker niet zonder een opleiding in de autobranche”. Ondertussen bleef ik zeker wel 6 x per week solliciteren en nam hij mij uiteindelijk toch onder zijn hoede. Gaande weg werden wij al snel maatjes en al doende leerde hij mij het werken als automonteur. Bij hem kreeg ik o.a. te maken met collega ’s zoals Loek Termijtelen van autoservicedoorwerth. In 1988 behaalde ik mijn A.P.K. diploma in Voorschoten nummer-122455.

Inmiddels ben ik in de afgelopen 43 jaar bij meerdere auto bedrijven werkzaam geweest op eerste monteurs niveau. Alfa Romeo, Daihatsu, Mitsubishi,  Hyundai, Toyota,  Renault, Volvo, Audi, VW, Mercedes. Dus vele merken en modellen en natuurlijk alle moderne auto’s en oldtimers.

Wat de boten aan gaat; die ben ik  hobbymatig gaan repareren.
Met hout,  maar zeker op technisch vlak! Gekker nog, afgelopen november 2014 heb ik alle cursussen bij Bouwmeester Watersport in Hardinxveld – Giessendam  gedaan voor de buitenboordmotor
met wie ik o.a. ga samenwerken.

Voor de rest blijf ik mij bezig houden met diverse cursussen op technisch vlak en natuurlijk houd ik de A.P.K. in stand.
Nu dan de laatste 8  of misschien wel langer aan werkzame jaren afhankelijk gezondheid en de energie  nog  gezellig afbouwen als zelfstandig ondernemer in een een mans zaak in Doorwerth, op de Cardanuslaan 36  mogelijk  per een januari   starten……………….