Wij, dat zijn de oprichter en technisch specialist in één. Mijn naam is Marco van der Straaten. Oosterbeker van geboorte en bekend met zeer velen als (oud) klanten in de autobranche en vrienden en bekenden. Reeds ongeveer 43 jaar heb ik mijn sporen in de autobranche mogen verdienen en ben met name op het technisch vlak een specialist geworden.

In de gebruikelijke volgorde van leerling automonteur, naar autotechnicus, eerste autotechnicus, apk keurmeester, chef werkplaats, allround autoelektro technicus, en voorzien van alle benodigde certificaten en kundigheid, heb ik het besluit genomen om ” voor mijzelf te beginnen “. Voorzien van een schitterend ingerichte werkplaats en voorzien van alle passie voor u en uw automobiel, en ook pleziervaartuigen, ben ik geheel tot uw dienst.

Mijn benadering van de klant en zijn of haar auto, en mijn totaal werkwijze, hebben velen al op mijn pad gebracht en zie ik uit naar uw verzoeken tot reparatie- onderhoud en in of verkoop van uw auto- of pleziervaartuig. Graag haal ik uw auto bij u op en breng hem na de verzorging weer perfect in orde en indien gewenst van binnen en van buiten weer blinkend schoon voor uw deur.

bellen-garage